Forum Heels In Strona Główna Heels In
www.comhlan.art.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kurs Highland

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heels In Strona Główna -> Taniec szkocki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy był(a)byś zainteresowan(a/y) uczestnictwem w warsztatach poświęconych tylko i wylącznei tańcom highland?
To kiedy zaczynamy?:)
87%
 87%  [ 7 ]
Mogłabym/Mógłbym to rozważyć
12%
 12%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 8

Autor Wiadomość
Pinokio
mnie muzyka nie przeszkadza

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 23:51    Temat postu: Kurs Highland Odpowiedz z cytatem

Tak się zastanawiam, czy coś takiego jak kurs poświecony tylko i wyłącznie tańcom highland mialby miałby szansę na zaistnienie? Co na to zespół? Marcin? Jako, że kompetentnych osób do prowadzenia takiego kursu Ci u nas dostatek, to podejrzewam, że podstawowy problem to znalazienie wystarczajacej liczby kursantów. To może taka mala sonda na forum; kto by reflektowal na szkockie warsztaty? Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Kodzio

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetny pomysł. Jeśli udałoby się coś takiego zorganizować, to ja bardzo chetnię wezmę w takim kursie udział. I myślę, że znam także kilka osób, które być może także by przyszły Smile
karo

PostWysłany: Nie Lip 05, 2009 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo chętnię, ale mnie należy liczyć od drugiego semestru, bo chwilowo będę ćwiczyć tańce wikingów na Zelandii Wink

Co prawda fling mi już wychodzi uszami, ale jak zobaczyłam sword dance i inne takie, to jednak nabrałam ochoty na więcej Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heels In Strona Główna -> Taniec szkocki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: