| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Czy był(a)byś zainteresowan(a/y) uczestnictwem w warsztatach poświęconych tylko i wylącznei tańcom highland? |
| To kiedy zaczynamy?:) |
|
87% |
[ 7 ] |
| Mogłabym/Mógłbym to rozważyć |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 8 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Pinokio mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 23:51 Temat postu: Kurs Highland |
|
|
Tak się zastanawiam, czy coś takiego jak kurs poświecony tylko i wyłącznie tańcom highland mialby miałby szansę na zaistnienie? Co na to zespół? Marcin? Jako, że kompetentnych osób do prowadzenia takiego kursu Ci u nas dostatek, to podejrzewam, że podstawowy problem to znalazienie wystarczajacej liczby kursantów. To może taka mala sonda na forum; kto by reflektowal na szkockie warsztaty?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kodzio mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 16:40 Temat postu: |
|
|
Świetny pomysł. Jeśli udałoby się coś takiego zorganizować, to ja bardzo chetnię wezmę w takim kursie udział. I myślę, że znam także kilka osób, które być może także by przyszły  _________________ If history teaches us anything, it is simply this: every revolution carries within it the seeds of its own destruction. And empires that rise, will one day fall - Princess Irulan Corrino |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karo mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 11:11 Temat postu: |
|
|
Bardzo chętnię, ale mnie należy liczyć od drugiego semestru, bo chwilowo będę ćwiczyć tańce wikingów na Zelandii
Co prawda fling mi już wychodzi uszami, ale jak zobaczyłam sword dance i inne takie, to jednak nabrałam ochoty na więcej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|