| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 18:48 Temat postu: musical "Dzownnik z Notre Dame" w Krakowie! |
|
|
Uwaga uwaga!!!!!
25 V (czwartek) o godzinie 18 w Cetrum Sztuki SOLVAY (ul. Zakopianka, koło Cetrum Handlowego) odbędzie się premiera polskiej wersji francuskiego musicalu "Notre Dame de Paris" w wykonaniu krakowskiej gupy De Oriunde.
Wstęp tego dnia jest darmowy ALE!!!!! tylko za zaproszeniem. Sala pomieści 180 osób publiczności, możecie wejść albo nie, bo pierwsze w kolejności będą wchodzić osoby zaproszone. Najlepiej by było, gdyby osoby zainteresowane zgłosiły się do mnie, wtedy dostaną zaproszenie, albo wpiszę je na listę.
Spektakl będzie wystawiany w Krakowie conajmniej 10 razy (chyba do listopada, ale to zależy od wieeeeelu różnych rzeczy...), pewnie kilka razy w SOLVAYu, ale głównie na scenie PWST (ul Straszewskiego) już za biletami (symboliczne 5 zł jak mniemam...)
Powiem tylko w tajemnicy, że warto będzie się pojawić, gdyż na scenie pojawią się znajome osoby...  _________________
- systematycznie o etno |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 21:04 Temat postu: |
|
|
Zaproszenia są jednak nie potrzebn,e kto chce to przychodzi wchodzi i się cieszy W czwartek wystawiamy 2 razy: o 12 i o 18.
To tyle zogłoszeń parafialnych. Zapraszam! _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziober mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 5:06 Temat postu: |
|
|
To FANTASTYCZNIE... Pozostaje jedynie czekanie na czwartek.  _________________ Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 19:36 Temat postu: |
|
|
Trzymajcie kciuki i niech wasze artystyczne i występowe dusze będą z nami, bo duuuuuuża pomoc duchowa nam się niwątpliwie przyda. A ja idę spać, bo nei mogę już powiekami mrugać.... _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 20:39 Temat postu: |
|
|
Powtórka z rozrywki nastąpi 28 VI środa godz. 18 w SOLVAYu  _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Nie Wrz 10, 2006 10:50 Temat postu: |
|
|
Jeszcze jeden i jeszcze raz.... Grupa artystyczna DE ORIUNDE z dumą ogłasza iż oficjalna premiera spektaklu "Dzwonnik z Notre Dame" w reżyserii Weroniki Graboń odbędzie się 16 IX (sob) o godz 19 na deskach teatru GROTESKA
Bilety do nabycia w teatrze.
Spektakl przedpremierowy: 14 IX godz. 18 SOLVAY
ZAPRASZAMY!!!!
http://deoriunde.blog.onet.pl/2,ID121778211,index.html
http://kulturatka.pl/content/view/634/69/ _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaśka umiem liczyć do ośmiu

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 22:28 Temat postu: |
|
|
Właśnie wróciłam z Solvayu. Zrobiliście kawał dobrej roboty. Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam poprzednie przedprzedprzedpremiery Kto jeszcze nie był nawet nie wie co traci! Bardzo polecam! I nie pisze tego, dlatego, że Mysza mi kazała  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 22:00 Temat postu: |
|
|
4 lutego na Scenie Moliere w Krakowie (ul. Szewska 4) grupa artystyczna De Oriunde zaprezentuje się od innej strony, niż ta, którą poznaliśmy przy okazji ich spektaklu "Dzwonnik z Notre Dame" (spektakl muzyczny z elementami tańca współczesnego i flamenco). Tym razem krakowscy artyści na koncercie "Zegar z błękitnym skrzydłem" przedstawią swoje solowe programy, czyli piosenki z musicali i filmów m.in. "Notre Dame de Paris", "Metro", "Bagdad Cafe", poezję i prozę (m.in. Haliny Poświatowskiej i Sławomira Mrożka). Wstęp na imprezę kosztuje symboliczne 5 zł (bilet normalny: 10 zł), początek o 19.00
a więc, krócej:
Kto: Grupa artystyczna De Oriunde
Co: "Zegar z błękitnym skrzydłem"
Termin: 4 lutego 2007 (niedziela)
Godzina: 19.00
Miejsce: Kraków, Scena Moliere, ul. Szewska 4
Cena: 5/10 zł
more: www.deoriunde.com
zapraszamy  _________________
|
| Powrót do góry |