| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marishka mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 19:57 Temat postu: Gdzie poza Krakowem :> |
|
|
Hejo... szczerze żałuję, że nie mieszkam w Krakowie. Od czasu jak mi pokazano parę kroków (konika już w zyciu nie zapomnę   ) to musże przyznać, że strasznie mi się spodobało ...
gdybym mieszkała w Krakowie natychmiast bym ruszała swoje cztery literki na warsztaty i inne takie, niestety... mieszkam w Poznaniu.
Zabijcie zlinczujcie i tak dalej, ale pytanie mam czy w Poznaniu tez istnieje jakaś grupa tańca irlandzkiego, która organizuje warsztaty itp? Normalnie nie tylko ja, ale częśc znajomych by się przeszła.
Jeśli tak, to może i więcej informacji by się przydało: np ile to kosztuje, jakie są wymagania, co trzebaby z sobą mieć no i czego tak na prawdę można się nauczyć
Jako, że pewnie jestem jedna z nielicznych z Poznania temat nazwałam poza Krakowem, bo w zasadzie znajomych zainteresowanych tematem mam w całej Polsce i pewnie nie obraziliby się na informację, gdzie w ich okolicy można
Pozdrawiam  _________________ Bez podpisu :> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tanczacy Kot mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 20:34 Temat postu: |
|
|
www.celtica.art.pl
od niedawna oficjalnie zespol prowadzacy tez nauke tanca, dawniej szkola tanca irlandzkiego ISTA Poznan, jeszcze dawniej... hoho, to juz pamietaja tylko takie matuzalemy jak ja
tam znajdziesz informacje. wlasnie w tym tygodniu ruszaja z kursami, wiec uderz do Magdy w te pedy
a i pozdrow od ex-managera  _________________ http://www.troika.globtra.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marishka mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 23:40 Temat postu: |
|
|
a.. pozdrowię dzięĸi  _________________ Bez podpisu :> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Faerienn umiem liczyć do ośmiu

Dołączył(a): 08 Paź 2004 Posty: 193 Skąd: Celtica / Mroczne Porzeczki
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:21 Temat postu: |
|
|
| Tanczacy Kot napisał(a): |
| www.celtica.art.pl |
A ciekawe, swoją drogą, od kiedy mają nazwę.. Taką jakby znajomą.. Strasznie podobną do www.celtica.pl Może wiesz coś na ten temat, Kocie?  _________________ Tá sé fíor-thábhachthach aire an-mhaith a thabhairt dod' bhróga agus cois. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tanczacy Kot mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:30 Temat postu: |
|
|
nazwe oficjalna sobie wybraly dziewczyny pare miesiecy temu chyba. o Waszej Celtice wiedza, stwierdzily, ze inna branza, i ze przeszkadzac sobie nie bedziecie. coz, moze za przykladem mnogich Beltainow ida...  _________________ http://www.troika.globtra.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elvarel mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 0:29 Temat postu: |
|
|
W sumie to raczej pewne ale wolę zapytać dla czystości sumienia: problemy z kolanami raczej dyskwalifikują? ... _________________ Koleżanki w Czerni i "kiiiiiiiiiilt!" xD... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jasna Comhlan Member

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 15:20 Temat postu: |
|
|
Bynajmniej. Ja od dwóch lat mam straszne bóle kolan przy wysiłku fizycznym jak bieganie, jazda na rowerze czy chodzenie po gorach. A z tańcami nie ma żadnego problemu, bo wszystko raczej opiera się na stawach skokowych Więc jeśli tylko masz zapał to problemy z kolanami nie stanowią problemu  _________________ Oczy są zwierciadłem duszy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 18:31 Temat postu: |
|
|
Opaski elastyczne na zajęcia, duża dawka soli i minerałów, jogurty i owoce - i pociągniesz. ale nie zdziw się jeżeli w wieku 50 lat będziesz miała problemy z chodzeniem  _________________
- systematycznie o etno |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zuza Comhlan Member

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 23:30 Temat postu: |
|
|
problemy z kolanami nie stanowią problemu
Ha, ha, to dobre, choć jak sie zastanowić to może faktycznie nie, to taniec dopiero wytwarza nowe problemy z kolanami:D Duuuużo żelek trzeba jeść ale nie oszukujmy się -każda aktywność fizyczna ciągnie za sobą jakieś nadwyrężenia, jeśli chcesz nie mieć nic bolącego to zostań w domu, (choć podobno najwięcej wypadków przytrafia się w domu;) _________________ Zuza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Myszon czuję rytm

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 23:35 Temat postu: |
|
|
w domu conajwyżej będziesz mieć piękne odleżyny  _________________
- systematycznie o etno |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elvarel mnie muzyka nie przeszkadza

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:47 Temat postu: |
|
|
Hmmm... To może coś zrobię w tanecznym kierunku szybciej niż myślałam ...
Dziękować dziękować za rady ... _________________ Koleżanki w Czerni i "kiiiiiiiiiilt!" xD... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|