Forum Heels In Strona Główna Heels In
www.comhlan.art.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

buty do tańca irlandzkiego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heels In Strona Główna -> Taniec irlandzki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
impresja
mnie muzyka nie przeszkadza

PostWysłany: Sro Gru 31, 2008 18:42    Temat postu: buty do tańca irlandzkiego Odpowiedz z cytatem

sklep inatrnetowy DANCESHOP.PL prowadzi sprzedaż butów do tańca irlandzkiego.Mają tam być rzeczy od Antonio Pacelli z Anglii !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
skonka

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej!
Planuję w najbliższym czasie zakupić Faysy do stepu. Mam jednak pewne problemy z dobraniem rozmiaru, tzn. po przeszperaniu licznych forów i stron internetowych wnioskuję, że mając szczupłę stopę o rozmiarze 39, długości ok. 25 cm, powinnam zamówić rozmiar 5,5, lub coś w tej okolicy. Trochę się jednak boję tak zamawiać w ciemno... Czy znalazłby się może ktoś o podobnych parametrach, kto mógłby mi coś poradzić w tej kwestii, bądź też ma Faysy i pozwoli mi je zmierzyć... ?? Będę ogromnie wdzięczna Smile Pozdrawiam!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heels In Strona Główna -> Taniec irlandzki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: